PaaPinden.dk

Hvorfor strikke? Ja hvorfor egentlig ikke?

 

 

 

INFO! PaaPinden.dks blog er pt. ved at blive flyttet til sit nye layout på www.paapinden.dk.

Indtil videre er alle strikkeartikler, opskrifter samt ordbog flyttet med til det nye system, så her kan du gå på opdagelse med det samme. Som noget nyt er der oprettet et videogalleri, hvor alle videoer nu er samlet. Det betyder, at du nu kan gå på opdagelse i videoerne uden om artiklerne.

God strikkelyst

  • English
  • Dansk

Efterårsferie og kastanjejagt

Posted by KnittingDane on ons, 2012-10-17 07:35

Så er efterårsferien for alvor gået i gang.

Ældstebarnet har været på visit i første weekend og den anden ældste er nu sendt på besøg hos veninden i Ishøj. Min ældste datter nåede lige at tænke og spørge: "Er hun ikke lige lovlig lille til sådan en tur?", men så kom hun i tanke om, at hun selv som ni-årig tog turen over bæltet alene uden problemer.

Og tøsen klarede da også turen alene i stiv arm. Heldigvis kørte hun i modsat retning af alle de forsinkelser der har været i dag, så det blev ikke et problem.

Turen hjem fra togstationen i morges bød på en efterårsklassiker for de tilbageværende to små tøser: Kastanjesamling langs Kongevejen. Og så hjem og trylle med tændstikker, plastikøjne og garnrester til stor begejstring hos tøserne.

Kastanjedyr

Da de blev træt af tændstikkerne, kastede vi os over kastanjeuroer til halvtaget ved hoveddøren. Men ak og ve - det endte lynhurtigt i kastanjemangel - så måtte vi op på cyklen igen og ud i regnen efter flere kastanjer.

Kastanjer på snor

Men den første kastanjeuro blev da færdig. Hvor jeg dog bare elsker de farver.

Tags: 

Kommentarer

Indsendt af Vibeke Larsen den

Der er intet som den intense smukke farve, kastanier har. Den kan ikke gøres efter.

mvh

Vibeke Larsen