PaaPinden.dk

Hvorfor strikke? Ja hvorfor egentlig ikke?

 

 

 

INFO! PaaPinden.dks blog er pt. ved at blive flyttet til sit nye layout på www.paapinden.dk.

Indtil videre er alle strikkeartikler, opskrifter samt ordbog flyttet med til det nye system, så her kan du gå på opdagelse med det samme. Som noget nyt er der oprettet et videogalleri, hvor alle videoer nu er samlet. Det betyder, at du nu kan gå på opdagelse i videoerne uden om artiklerne.

God strikkelyst

  • English
  • Dansk

Glædelig jul herfra

Posted by KnittingDane on fre, 2012-12-21 19:24

Så mangler vi vist bare at ønske alle en glædelig jul.

Rødkålen er forberedt, ænderne taget op, ældstebarnet kommet hjem og småkagedejen i køleskabet. Så kan julen vist bare komme an...

Glædelig jul

Glædelig jul herfra Stortsmil

Kommentarer

Indsendt af Pia den

Glædelig jul til dig og dine også Smile Jeg havde håbet på at møde dig d. 31 til din workshop, men jeg havde lige været til jobsamtale - så jeg ville lige vente med at melde mig til og skæbnen ville at jeg blev tilbudt jobbet og jeg takkede selvfølgelig ja Smile så må vi se om skæbnen bringer mig til Sønderborg en anden god gang...

Indsendt af Vibe den

Psst... Jeg tror, du har nisser Wink Der er i hvert fald noget, der vimser på billedet!

Indsendt af Vibeke Larsen den

Hej Irene

Hvor ser det hyggeligt ud.:-D Jeg glæder mig også til juleaften, hvor vi skal være sammen med forældre og børn.

Hos os skal juletræet ind i dag og den sidste gave til barnebarnet skal købes. Pga arbejde i weekenden foregår de sidste forberedelser i etaper, Så i morgen går turenn til slagteren i Klippinge efter julestegen og lidt pålæg til juledagene. Da vores daglige familie jo kun tæller to, er omsætningsgraden for lille til egenproduktion, selv om det er det, jeg helst vil.

Du og dine ønskes en rigtig glædelig jul og et godt nytår.
Jeg glæder migtil at følge med igen i det nye år.

De bedste julehilsner

Vibeke Larsen

Indsendt af KnittingDane den

Her mangler vi vist kun et par pakker smør. De store indkøb blev overstået torsdag og mælk og fløde hentet i dag Smile

Indsendt af Birgitte Kaae den

Fantastisk dejlig hjemmeside. Gennemgange mv. er dejligt strukturerede.
En fornøjelse at bruge de gode råd ogvinstruktioner.
hilsen Birgitte